Het spelen van drank spellen met kaarten of fysieke spellen is leuk, maar wat als je in het park zit? Je bent de stok kaarten vergeten en ook je doos met stef stuntpiloot wat moet je dan? Een drankspel op je telefoon natuurlijk! Maar welke kies je uit? Welke past het beste bij jou en je vrienden groep? Je vindt het op lekkerdronken.nl

Drankspellen op je telefoon

Het spelen van drankspellen is van alle tijden. Maar met de komst van de mobiele telefoon zijn de verschillende soorten en diversiteit aan spellen een stuk groter en aantrekkelijker geworden. Het gebruik maken van een drankspel maakt vaak wat los in de groep. Iedereen komt wat dichter bij elkaar en komt elkaar weer wat beter kennen.

Het bekendste drankspel Piccolo

Piccolo is een drank app wat gratis te gebruiken is. Hierbij krijg je de basis picolo game. Ben je op zoek naar meer uitdaging of juist romantiek dan kun je deze in game aankopen. Maar met de gratis variant heb je al de grootste lol. Wij hebben dit spel meerdere keren uitgespeeld. Met regels als Claire is nu je drinkmaatje of noem automerken wie niet meer weet of iets dubbel zegt trekt een bak. Wij van grootste dranksite van nederland zijn helemaal verslaaft aan dit drankspel.

Do or drink – drinking game

Deze klassieker is er nu in een modern jasje. Deze app bestaat uit verschillende ‘kaarten’ zodat ze altijd bij een setting passen – Classic cards: goed voor bijna alle spellen – King’s up: het klassieke spel in een nieuw jasje – Punishment: leert je een waardevolle les – Truth or Drink: om de diepste geheimen naar boven te halen – Bar: perfect om nieuwe mensen te leren kennen – Not Safe For Work: where things start to get kinky Dit ultieme party spel en leuk en gemakkelijk te spelen op feestjes, bij het indrinken en ook in de kroeg!

Mixologist

Ook deze app is beschikbaar voor zowel iOS en Android. Mixologist laat jou zien hoe je met de lekkerste recepten de beste cocktails kan maken. Natuurlijk heb jij niet altijd alles in huis, maar daar hoef je je bij deze app geen zorgen om te maken. Selecteer welke ingrediënten je thuis hebt staan en Mixologist geeft je een aantal recepten voor cocktails. Zo kan jij altijd de lekkerste drankjes maken.

Nu jullie de lekkerste drankjes kunnen maken, gaan we verder met de leukste drankspellen.

Nu nog lekker dronken worden!

Zoals je kunt lezen zijn wij helemaal weg van de drank apps. Het liefste spelen wij ze de hele avond, maar dat kan niet altijd. Vroeg of laat beland je toch onder de tafel. Maar tot die tijd kun je al onze reviews van drank apps terug vinden op lekkerdronken.nl tot daar!  Ook benieuwd naar andere blogs op onze website? Bekijk ook een keer de mogelijkheden van whatsapp!